La llibreria 2 de Viladrich ha finalitzat la Campanya de Nadal amb un augment de les vendes respecte la temporada nadalenca anterior. Els llibres continuen sent una de les opcions per regalar.

Al final d’aquesta campanya, la llibreria ha elaborat un rànquing segons els llibres més venuts durant aquests dies. En l’àmbit local està “El balneari de Cardó” d’Albert Curto i Laura Tienda; “Edualdo Pedrola, el traç artístic” d’Albert Curto. Pel que fa a la literatura ebrenca en la categoria de ficció: “Melodia d’una absència” de Joan Roca. A nivell nacional, el Premi Planeta “Yo, Julia” de Santiago Posteguillo.  En català:  “L’art de portar gavardina”, de Sergi Pàmies; “El Far” de Carme Roca; “Fungus” d’Albert Sanchez. En la categoria no ficció: “Història mundial de Catalunya” de Borja Requer; “Pàtria” de Fernando Aramburu i “Sàpiens” de Yuval Nova. I, en l’àmbit de la literatura infanti:  “Cuentos de Buenas Noches para niñas rebeldes 2” de Elena Favilli i Francesca Cavallo; “Un desastre de cumpleaños” de Martina D’Antiochia; “The crazy haacks”.

Actualment, la llibreria 2 de Viladrich ja està preparant una de les jornades on les vendes dels llibres tornen a pujar: Sant Jordi.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.