ACN (Batea) – El president de la Generalitat, Quim Torra, ha vinculat la lluita per frenar l’ascens de l’extrema dreta a Europa i a l’Estat espanyol amb la dels drets socials, civils i l’autodeterminació de Catalunya.

De visita oficial per la comarca de la Terra Alta, Torra s’ha mostrat preocupat per la irrupció dels partits neofeixistes a les institucions, especialment després dels resultats de Vox a Andalusia i les últimes enquestes a l’Estat.

D’altra banda, el president ha lamentat també que el PSC no vulgui votar a favor dels pressupostos “més socials” presentats per la Generalitat i ha negat el suport als estatals per la manca d’iniciativa de Pedro Sánchez sobre els presos, els exiliats i l’autodeterminació. En aquest sentit, ha reclamat al president espanyol que presenti propostes concretes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.