En un comunicat enviat la CUP Ulldecona i Barris informa que el  portaveu i regidor del grup municipal de la CUP, Raül Najas, passarà a ser regidor no adscrit en el proper ple municipal de l’Ajuntament d’Ulldecona.

“Aquesta decisió, adoptada en assemblea i de manera consensuada, es pren davant la voluntat de Raül Najas de participar en un altre projecte electoral del qual, la CUP Ulldecona no vol formar-ne part”, explica la Candidatura.

“Prenem aquesta decisió perquè considerem que és la manera més clara de mostrar a la població d’Ulldecona que no existeix cap vincle entre la CUP Ulldecona i el nou projecte electoral. Aquesta decisió té l’aval de l’ Assemblea Territorial de la CUP a les Terres de l’ Ebre.”

La CUP vol deixar clar que aquesta decisió es pren des del respecte i el reconeixement de la feina feta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.