El mossèn Antonio Bordás, rector de l’Ametlla de Mar, no va morir de forma violenta. Ho ha desmentit el Diari Més, després que un digital de Madrid anunciés que havia estat trobat mort “circumstàncies violentes”. Han estat els Mossos d’Esquadra els que han confirmat les causes naturals de la mort del capellà, traspassat de forma sobtada el dilluns 24 als 69 anys. El religiós va caure fulminat quan passejava pel passeig marítim de la Cala.

El digital El Correo de Madrid va alimentar les especulacions titulant “Trobat mort en circumstàncies violentes amb fort cop a la nuca el pàrroc de l’Ametlla de Mar“, i per justificar esta afirmació, es feia ressò d’un suposat testimoni de l’enterrament que havia escoltat algú dient que l’havien assassinat d’un cop.

Nascut a Vilafranca (Castelló), Mn. Bordás va cursar els estudis de teologia al Seminari de Tortosa i posteriorment va estudiar a la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma. Va arribar a escriure una cinquantena de llibres religiosos, com un sobre la història de la Parròquia de la Purificació de Maria de l’Ametlla de Mar. La seva relació amb la localitat marinera es remunta al 1973, quan ser adjunt a la parròquia i després al 2011, quan ja va tornar a la Cala per ser el rector de l’església.