El Camarles es va avançar en el marcador en una contra, amb gol de Samu. Pol Benito va empatar per al Tortosa abans del descans. A la represa, els locals van insistir i van millorar, reclamant un penal, però no van poder marcar el 2-1 davant d’un Camarles ben posat en defensa i que va tenir la seua ocasió per a establir l’1-2.
Els dos equips presentaven diverses baixes. El Tortosa es distancia del lider i segueix a 9 punts de la segona plaça quan manca una jornada per acabar la primera volta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.