Els Mossos d’Esquadra alerten d’una psicòsis entre la població pels suposats casos de segrestos a la capital del Baix Ebre. “Tot està suggestionat” ens comentaven fonts policials a Ebredigital.cat aquest dimecres, quan va saltar un altre cas de possible intent de segrest en aquest cas a la zona de la Casota al Barri de Ferreries.

Una adolescent de 15 anys d’edat i aprenent de perruqueria va denunciar els fets de que havia patit una suposada agressió i intent de segrest molt proper del pont roig. La noia en sortir de la perruqueria va patir una suposada agressió d’un home de procedència marroquina i en el moment de la fugida va veure una furgoneta negra. “Ens aquests casos el subconscient ens fa lligar caps de coses que aparentment no lliguen i aquest és el cas”, ens comentaven des del cos policial.

Tots aquests fets van arrancar quan dilluns van saltar informacions a les xarxes del suposat intent de segrest del xiquet de sis anys a la zona del Parc Municipal Teodor Gonzàlez. Això ha creat una alarma social que el propi cos de Mossos d’Esquadra ens comentaven “hem de parar molt de compte en totes aquestes informacions que causen l’alerta entre la població perquè podem lamentar algun fet més greu”.

Des del cos policial també ens apuntaven que “en rebre aquestes denúncies, s’activa tot un protocol d’investigació dels fets que ens porta a revisar-ho tot, gravacions de càmares incloses, però que ens porten a descartar qualsevol intent de segrest”. Afegien que “no perquè puguessem creure o no la veracitat dels fets no s’investiga un cas d’aquesta magnítud, però per sort podem dir que sempre han sortit tots negatius”.

Tot i això, recorden que “poden existir característiques que tinguin a veure amb problemes familiars, on un dels parents s’ha pogut endur un fill o una filla, però mai, cap banda organitzada ha actuat a l’Ebre, i molt menys, ha efectuat un segrest”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.