El Club Handbol Amposta segueix apostant per la difusió de l’handbol entre els més joves. Per aquest motiu, el club va organitzar el tercer torneig de minihandbol que també va tindre una vessant solidària amb el sorteig d’una samarreta firmada de Victor Tomàs, jugador del Barça. Hi van participar dos centenars de jugadors i jugadores de categories prebenjamí, benjamí i aleví, provinents de quasi tots els clubs de Tarragona i d’altres de Castelló.

Tot el club es va implicar, amb partits de minihandbol simultànis i que va acabar amb l’entrega de guardons als tres primers classificats de cada categoria i el sorteig, en favor de la Marató de TV3.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.