L’Amposta Lagrama va perdre per 22 a 25 davant el Mislata, a la Divisió d’Honor Plata. El conjunt valencià va aprofitar la desconnexió de les ampostines a l’inici de la segona meitat per agafar avantatge al marcador amb dos parcials de 0-3. Un resultat que van poder revertir les ampostines empatant el partit a 22, però un cop més el Mislata va estar més encertat per endur-se la victòria en els últims minuts.

Fitxa del partit

Alineacions CH. Amposta: Marta Gàlvez, Paula Ripoll (1), Georgina Vila (2), Sara Alonso (1), Esther Juncosa (5), Gemma Gàlvez (4), Ohiane Castillo, Maria Margalef (3), Noelia Làzaro, Lluïsa Hierro, Laia Hernández, Zulema Asensio (6).
Entrenador Mateu Castellà.

Alineació CH. Mislata: Maria Del Mar Gómez, Clara Peiro (1), Felicidad Bermudo, Maria Braco (1), Olga Fernández, Alba Estela, Irene Lagarda (1),Elisa Maldonado (4), Arantxa Ponce, Laura Muñoz (1), Eva Ramírez (3), Analia Aracelly, Naiara Rubira (2), Aitana Yugueros (2), Alba Bastida, Elena Martínez (10).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.