Una persona ha mort atropellat a l’AP-7 a l’Aldea aquest dissabte a la matinada per causes que s’estan investigant, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. La víctima és un home de 41 anys, nacionalitat romanesa i veí d’Amposta.

Els serveis d’emergències han rebut l’avís de l’accident al voltant de les cinc de la matinada. Unitats dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques s’han desplaçat fins al lloc dels fets, al punt quilomètric 317,2 de l’autopista, en sentit sud. S’ha tallat un carril de la via i la circulació s’ha normalitzat a les 10h del matí.

La policia està investigant els fets. Segons les primeres informacions, la víctima s’ha trobat estesa a la vorera i al costat s’han trobat algunes peces del vehicle, possiblement un camió, pendent de confirmar. No s’ha trobat cap vehicle al lloc dels fets.

Amb aquesta víctima, són 180 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que portem d’any.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.