Dijous van començar a Roquetes els treballs d’arranjament i pavimentació a diversos carrers i accessos que estaven previstos durant el mes de desembre de 2018.

La intervenció provocarà diferents talls en el trànsit rodat durant l’execució de les obres de reparació del ferm. En concret estan tenint lloc als carrers Calderón de la Barca, Tirso de Molina, Severo Ochoa, Alcalde Marín i Pau Casals, carrers propers a la zona d’oci on estan ubicats els Ocines Roquetes i on està ubicada la discoteca Karibú (les imatges que acompanyen la notícia són d’aquests carrers en qüestió). A més, també s’estan fent treballs de reparació i arranjament del ferm a l’accès a l’Observatori de l’Ebre i al tram del camí de Vilaret, a l’alçada de la zona esportiva.

L’obra també tindrà afectació a la Raval de Crist, al carrer Verdaguer, durant divendres i s’allargarà fins dilluns dia 17.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.