ACN (Tortosa) – La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, es reunirà la setmana que ve amb les entitats econòmiques i socials de la Terra Alta per conèixer les mocions i recursos que ja han presentat contra la implantació de nous parcs eòlics a la comarca.

Després d’un primer contacte la setmana passada, s’han emplaçat a reunir-se en breu per discutir si s’amplia el nombre de centrals. “Es farà una reunió per veure què podem fer i en què podem ajudar. Tot comença per seure i parlar-ne“, ha dit Jordà.

La consellera ha posat en valor que quan es ven el producte de la Terra Alta “es ven territori i paisatge“, un incentiu que es pot veure perjudicat amb la massificació eòlica, com defensen, entre d’altres, la DO Terra Alta i els cellers de la comarca.

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.