ACN (Tortosa) – Una dotzena de docents de l’Institut Cristòfol Despuig de Tortosa s’han adherit al dejuni diürn iniciat pels professors de l’Institut Dertosa i subscriuen el manifest que van presentar fa una dies. El dejuni va començar dimecres i acabarà dilluns vinent.

Els professors, “en solidaritat als presoners polítics en vaga de fam“, estan fent un dejuni d’aliments sòlids, entre les vuit del matí i les vuit del vespre. Els equips docents conviden a tot el claustre dels centres i les famílies dels alumnes i a la ciutadania en general a secundar-lo.

Els professors defugen “la neutralitat” perquè “només serveix al fort“, i defensen la seva “responsabilitat com a ciutadans i docents” d’actuar “davant la greu decisió que han pres alguns líders civils i polítics actualment empresonats”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.