Dimarts van començar de manera efectiva els treballs d’enderroc de l’antiga piscina coberta de l’estadi, que han de permetre finalitzar les instal·lacions del Complex Esportiu Win de Tortosa. Després de la posada en marxa del nou equipament, les obres a la piscina coberta van arrancar amb la retirada dels serveis i altres elements. Dimecres al matí van començar a treballar la maquinària i per la tarda pràcticament havia finalitzat l’enderroc de l’antiga estructura.

Amb la segona fase de construcció del complex esportiu està previst que s’habiliten dos nous vestidors que permetran ampliar la capacitat actual, també la zona humida wellness (que inclou un circuit d’aigües, un bany de vapor i sauna) així com dutxes bitèrmiques. Al seu costat, un solàrium on els usuaris podran prendre el sol durant l’estiu i accedir directament a la piscina mitjançant unes portes corredisses. L’actuació es completarà amb quatre pistes de pàdel.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.