Dimarts al matí començarà l’asfaltatge al carrer Barcelona. Els treballs arrancaran amb el rebaixat de l’actual paviment i posterior aplicació del nou aglomerat asfàltic. L’àrea d’actuació s’estén des de la plaça de la Unió fins al carrer Poeta Vicent Garcia. Mentre duren les tasques se senyalitzaran els desviaments de trànsit per als vehicles que circulen per la zona.

Aquesta renovació del ferm completarà les millores que ha fet durant les últimes setmanes la brigada municipal al carrer Barcelona: d’una banda, s’han centrat en les voreres situades en el tram comprès entre els carrers Rierol de Caputxins i avinguda Caputxins, on han substituït el paviment i han habilitat rampes per poder-hi accedir més fàcilment. De l’altra, han consistit en la replantada d’arbrat a l’espai més pròxim a la plaça de la Unió.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.