L’Amposta Lagrama va caure per 30 a 23 a la pista del Puchi. Un partit en què les ampostines viatjaven a Evissa amb una ajustada plantilla. Tot i aquest handicap, van marxar al descans amb un marcador de 12 a 10 i tot per decidir a la segona meitat. Però la manca d’efectius va condicionar les de la capital del Montsià a la represa. La pressió defensiva del Puchi continuava i les de Mateu Castellà no trobaven espais per marcar. Les locals van aprofitar aquests punts a favor per agafar avantatge a l’electrònic i endur-se el partit.

Fitxa del partit

ALINEACIÓ BFIT ANTS MUCHOTICKET PUCHI: Vanessa Planells, Carmen Ribas, Maria Garcia (1), Jillian Princess, Joana Rieres (2), Ana Boned (6), Irene Carrión (3), Ana Slocker, Victória Nuñez (5), Patricia Boned, Beatriz Aguirre (5), Judit Tortajada (5), Danae Miranda (3), Olalla Bartolome, Andrea Montero.
Entrenador Sergio Sevilla.

ALINEACIÓ CH. AMPOSTA “LAGRAMA”: Marta Gàlvez, Paula Ripoll (1), Georgina Vila (4), Sara Alonso (2), Gemma Gàlvez (7), Ohiane Castillo, Maria Margalef (3), Noelia Lazaro, Lluïsa Hierro, Laia Hernández, Zulema Asensio (6).
Entrenador Mateu Castellà.

Classificació – jornada 12

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.