Uns 400 corredors es van donar citar aquest diumenge 2 de desembre al Parc de Remolins de Tortosa per participar en el IV Cros ATE-Ciutat de Tortosa Gran Premi Eduardo Fornós. Com en les anteriors edicions la prova incloïa totes les categories, també les de promoció,  i  el campionat universitari gràcies al  suport de la Universitat Rovira Virgili.

L’estudiant del Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la Universitat Rovira i Virgili, Roger Sans, ha guanyat la cursa de Cros Universitari de la URV que ha tingut lloc aquest diumenge a Tortosa com a part del IV Cros ATE-Ciutat de Tortosa. Gran Premi Eduardo Fornós, que organitza el Club d’Atletisme de les Terres de l’Ebre. A la prova, que ha consistit en recórrer un circuit de vuit quilòmetres, hi han participat 20 corredors en la categoria masculina i 7 en la femenina.
En la categoria femenina han quedat primera i segona dues corredores de la Universitat de Lleida, Jone Zabaleta i Sara Alonso, respectivament, mentre que Mireia Guarner, de la Universitat de Barcelona, ha arribat tercera.

El Cros Universitari, que coordina Esports URV, forma part dels Campionats de Catalunya Universitaris (CCU) i els 27 participants són de les principals universitats catalanes: Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, Universitat Pompeu Fabra i Universitat Ramon Llull.

El circuit de gespa unit a una climatologia va possibilitar el desenvolupament quasi perfecte de les vint-i-dues curses programades. El cros va estar organitzat pel Club Atletisme Terres de l’Ebre, el Consell Esportiu del Baix Ebre i l’Ajuntament de Tortosa, comptant amb el suport del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i la URV.

Els tres primers classificats de la cursa universitària i els respectius campions individuals i per equips en totes les categories van ser els següents:

INDIVIDUAL- UNIVERSITARI MASCULÍ: 1. Roger Sans (URV), 2. Roger Estradé (Universitat de Lleida), 3. Roger Ordoño (Universitat Pompeu Fabra. UNIVERSITAR FEMENÍ: 1. Jone Zabaleta (Universitat de Lleida), 2. Sara Alonso (Universitat de Lleida), 3. Mireia Guarner (Universitat de Barcelona).

SUB 20 MASCULÍ: 1. Iñigo Santillana (ATE). SUB 20 FEMENÍ: 1. Maria Joaquin (UA Montsià). SÈNIOR MASCULÍ: 1. Enric Sales (Independent). VETERÀ MASCULÍ: 1. Josep Ramon Sanhauja (A.A. Xafatolls). VETERÀ FEMENÍ: 1. Marta Hernandez (ATE).

SUB 18 MASCULÍ: 1. Marcel Beltran (ATE).SUB 18 FEMENÍ: 1. Laura Lluís (UA Montsià). SUB 16 MASCULÍ: 1. Sergi Escola (CN Reus Ploms). SUB 16 FEMENÍ: 1. Maria Taggi (C.A. Cambrils). SUB 14 MASCULÍ: 1. Jordi Estradé (A.A. Xafatolls). SUB 14 FEMENÍ: 1. Queralt Casacuberta (Atletisme del Perelló). SUB 12 MASCULÍ: 1. Màxim València (Atletisme del Perelló). SUB 12 FEMENÍ: 1. Berta Llauradó (CN Reus Ploms). SUB 10 MASCULÍ: 1. Jan Queral (UA Montsià). SUB 10 FEMENÍ: 1. Edurne Galeanao (ATE). SUB 8 MASCULÍ: 1. Nil Ennaji (Independent). PATUFET MASCULÍ: 1. Lluc Monclus (ATE). SUB 8 FEMENÍ: 1. Raquel Piñol (Atletisme del Perelló). PATUFET FEMENÍ: Amelia Alanya (Independent).

EQUIPS-  SUB 12 FEMENÍ : ATE, SUB 12 MASCULÍ: Atletisme del Perelló, SUB 14 MASCULÍ: ATE, SUB 14 FEMENÍ: ATE, SUB 10 FEMENÍ: UA Montsià,SUB 10 MASCULÍ: UA Montsià, SUB 8 FEMENÍ: ATE, SUB 8 MASCULÍ: ATE, PATUFET FEMENÍ: Col.legi Sagrada Família.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.