Àlex Cervera repetirà com a cap de llista de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a la Ràpita les properes eleccions municipals. L’assemblea local del partit l’ha reescollit candidat després que al 2015 aconseguís l’acta de regidor i entrés al govern municipal encapçalat per ERC.

Solidaritat serà també, de moment, l’únic partit que participarà a les Terres de l’Ebre al procès de Primàries Obertes que promou l’ANC a tot Catalunya entre les formacions independentistes. Fins el moment, s’ha formalitzat dues convocatòries de primàries obertes al territori, una a Tortosa i l’altra a Ulldecona. A les primàries podrà votar qualsevol persona registrada al cens elecotoral del municipi el proper 2 de febrer.

L’actual regidor d’Ensenyament a l’ajuntament de la Ràpita, Àlex Cervera, ha avançat que si surt escollit candidat del procès de primàries i resulta escollit regidor, tornarà a donar suport a ERC o amb qualsevol altre partit independentista. “Estem a oberts a pactar amb qualsevol formació independentista, però en qualsevol partit que hagi donat suport al 155”, ha deixat clar Cervera. “Ens hem sentit molt còmodes amb l’equip d’ERC durant aquest mandant”, ha afegit.

Àlex Cervera ha estat regidor de la Ràpita durant tres mandats consecutius per Unió (UDC), Ebrencs Independents (EBIN) i Solidaritat Catalana per la Independència (SI).