El circuit ebrenc de curses per asfalt, el Running Series Terres de l’Ebre, va posar el punt final al circuit amb l’entrega de premis. L’acte va tindre lloc a Tortosa i van guardonar els campions absoluts, Lluisa Mas i Marta Paulino, però també a la resta de podis per categories.

Un cop va tancar aquest circuit, també es va donar a conèixer les proves que formaran part del calendari de 2019. HI ha dos novetats i és que la prova de Jesús no serà l’última cita del circuit, com és habitual,; sinó que ho farà la cursa de l’Aldea Horta del Delta. Després de ser cursa invitada enguany, el 2019 serà puntuable. La nova temporada d’asfalt arrancarà amb els  10.000 d’Amposta el 17 de febrer.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.