Un dels projectes més emblemàtics i exitosos de Fira Mediterrània, A Vore, ha guanyat el premi Butaca 2018 al millor espectacle de dansa. Protagonitzat pel grup de jazz d’avantguarda Astrio, la coreògrafa Sònia Gómez, els ebrencs Ramon i Carme Balagué i el castellonenc Pau Puig, l’espectacle és fruit d’un projecte d’investigació que posa en contacte la creació musical i coreogràfica més trencadora amb l’arrel tradicional de les terres de l’Ebre.

A vore va néixer com a laboratori de creació, coproduït per Fira Mediterrània i el Mercat de les Flors l’any 2015 i es va estrenar com a espectacle acabat en 2017, també en coproducció de la Fira, el Mercat i l’Auditori de Barcelona.

Els premis Butaca van néixer l’any 1995 amb l’objectiu de crear uns premis de teatre escollits exclusivament pels espectadors.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.