La Policia Local de Tortosa se suma a la campanya ‘Escuts solidaris’, amb l’objectiu de contribuir a la tasca d’investigació mèdica contra el càncer infantil. A partir d’avui, les persones que hi vulguen col·laborar poden comprar uns escuts adhesius per 4 euros, que combinen la insígnia policial de Tortosa i l’etiqueta “pels valents” amb la qual s’identifica la lluita de la infància contra la malaltia.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, juntament amb l’inspector en cap de la Policia Local, Jesús Fernández, el regidor de Seguretat, Alfredo Ferré, i l’agent impulsor del projecte, Karim Cáceres, han donat a conèixer el disseny de l’emblema, així com els punts on es podrà adquirir. Segons ha remarcat l’alcaldessa, la finalitat de la iniciativa és “poder col·laborar en la construcció d’un centre oncològic pediàtric a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, que serà de referència a nivell europeu, al mateix temps que mostrem el nostre suport a aquests valents que pateixen la malaltia del càncer”.

Per la seua banda, l’agent Cáceres ha destacat la bona predisposició tant dels comandaments de la Policia Local de Tortosa, la resta d’agents, així com de l’Ajuntament, que han acollit la iniciativa amb molt bons ulls. A més, ha fet una crida a la ciutadania perquè compren l’escut tant a la mateixa comissaria de la Policia Local, a la plaça de la Immaculada de Remolins, com als comerços adherits a la campanya o a les escoles de la ciutat. Tots els diners s’enviaran íntegrament a l’hospital Sant Joan de Déu, de Barcelona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.