El candidat a l’alcaldia de Tortosa per ERC-Tortosa sí, Xavier Faura, no tanca la porta a arribar a acords de governança amb els altres partits d’esquerres de la ciutat com Movem i el PSC i reeditar així el tripartit de Joan Sabaté del 2007. Tanmateix, també està obert a arribar a un pacte amb el PDeCAT. Per Faura tot dependrà dels números: “Si arimèticament és conveninent i som la força més votada i marquem la ideologia, tot és possible”. A la pregunta si ERC estaria més a prop de la colació d’esquerres o del pacte independentista, Faura ho ha deixat clar: “estem al mig, podem generar sensibilitats a una banda i l’altra.

Durant l’entrevista de Canal Terres de l’Ebre, Faura ha posat en valor la feina dels regidors del grup municipal d’ERC, ara en el govern municipal del PDeCAT però reconeix que vol donar un “nou impuls” a la ciutat. D’altra banda, ha assegurat que no serà fàcil fer campanya electoral tenint en compte que part de la seva candidatura ha estat governant la ciutat amb la que serà la seva principal rival a les urnes, Meritxell Roigé.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre