La subdelegació del Govern a Tarragona ha comunicat que l’ampostí Antoni Espanya és el nou cap provincial a Tarragona del servei de Costes del Ministeri per a la Transició Ecològica.

Sobre Toni Espanya

Nascut a Amposta l’any 1965 és llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona i funcionari del grup A de la Generalitat de Catalunya, des de juny de 1988. De 1988 a 2003 fou responsable d’ús públic al Parc Natural del Delta de l’Ebre coordinant els serveis turístics i educatius del Delta de l’Ebre amb els del Parc Natural. De 2004 a 2011 va ser director territorial del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya a les comarques de l’Ebre. Fins 2018, va desenvolupar tasques de director de la Reserva de Caça de l’Encanyissada i Zones de Caça Controlada de l’illa de Buda, Badia del Fangar i el Garxal en els serveis territorials del Departament d’Agricultura.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.