Aquest cap de setmana al parc de l’Oriola d’Amposta s’ha disputat la catorzena edició de les curses de la Lliga Catalana de Motocròs de Fires. Va ser el punt neuràlgic del país d’aquesta modalitat, on van participar desenes de pilots vinguts de diversos punts de Catalunya.

Un dels duels de la competició va tindre com a protagonista un ampostí, Ferran Ferré. Va ser en la categoria  MX85 Cadet, on encara estava per decidir el títol de campió de Catalunya.  Ferré va dominar les dos mànigues, fet que li va permetre proclamar-se campió, mentre que Vidal va ser segon a Amposta.

D’altra banda, Carlos Prat s’ha proclamat campió de la categoria MX65 després de segellar una temporada per emmarcar on ha sigut capaç de vèncer en nou de les deu mànigues disputades. Prat s’ha imposat còmodament en la darrera prova de la temporada, on ha compartit podi amb els pilots Ivan Polvillo, segon, i Alejandro Liñan, tercer.En la categoria dels més joves, MX50, estava ja tot resolt amb el campió Nil Pallarès i en MX85 Juvenil es va endur el títol Unai Aguiló.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre