La Unió Atlètica Montsià va realitzar la posada de llarg de la temporada 2018-2019 amb més de 220 atletes al llarg i ample dels grups que entraran en competició aquesta temporada. En total uns 350 socis formen part del club ampostí. Un augment de llicències sostenible al llarg dels anys, amb un increment entre 20 i 25 fitxes anuals. Una prova que el club en els seus trenta anys d’història està en constant evolució és el fet que hi ha altes continues. Una tasca que es veu reconeguda dins la comarca del Montsià però que s’extrapola a d’altres comarques.

Aquesta temporada el club atletisme Montsià competirà en les competicions de pista coberta, cross i pista a l’aire lliure tant a nivell català, nacional i si és possible a nivell internacional però sense descuidar la base.

El repte d’aquesta temporada serà el campionat de clubs sub’20 i l’absolut femení i sènior masculí de pista coberta i descoberta, on intentaran millorar els registres de l’any anterior. A més participaran al mes de juliol en l’organtizació dels World Sports Games de Tortosa.