Èxit de les Jornades de les Lletres Ebrenques. Literatura i cultura en majúscules a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó d’Amposta, que ha tornat a connectar escriptors, llibreters, bibliotecaris i, sobretot, lectors. Per l’alcalde, la tretzena edició es pot resumir en una paraula: consolidació.

En una vetlada que ni la tempesta va aturar, l’escriptor Manel Ollé va ser reconegut amb el Mèrit de les Lletres Ebrenques. Es va reconèixer la tasca de l’investigador local Josep Valldepérez ‘Xala’ i la creativa Maijo Ginovart. L’actriu Creu de Sant Jordi i Premi Nacional de Teatre, Carme Sansa, va protagonitzar una conferència inaugural plena de petons.

La trobada d’escriptors, la presentació dels nous valors literaris i la ruta literària Arbó van posar la cirereta del pastís dissabte.

Autor:

Periodista.