Immillorable retorn a la competició del Futbol Femení Tortosa-Ebre, que milita al grup primer de segona divisió catalana i després de tres jornades disputades fins ara lidera la taula emparellat a nou punts amb el Vilanova.

Fins al moment han jugat dos compromisos com a locals i un de visitants. S’han imposat al Vallirana per 3 gols a 1, a domicili al camp del Base Olèrdola per 0 a 2 i el passat dissabte davant el Sant Vicenç per 4 gols a 3. En el darrer compromís amb remuntada inclosa després d’anar perdent al descans per 0 a 3 i aconseguint culminar la reacció amb tres gols en els darrers deu minuts de partit.

L’equip té dipositades bones expectatives de cara al retorn a la competició i es marquen el repte d’aconseguir l’ascens a final de temporada. Han fet un equip jove que no es marca la fita de pujar, tot i que aniran partit a partit.

En la propera jornada l’equip tortosí té un compromís complicat desplaçant-se al camp del Calafell, equip que encara no ha perdut i es tercer a la classificació.