El Rally RaCC Costa Daurada torna aquest dijous amb la novetat del tram comprés entre les poblacions de la Terra Alta la Fatarella i Vilalba dels Arcs.

Serà un Rally ple d’alicients en la cinquanta-quatrena edició, penúltima del Campionat del Món de Ral·lis de la Federació Internacional d’Automobilisme.

La prova compta amb 1495,73 km, dels quals 331,58 són de velocitat repartits en 18 trams. Arrancarà com ve sent habitual en les darreres edicions a Portaventura World amb una incursió a Barcelona, en el que serà el primer tram cronometrat d’aquesta edició.

Després de la cursa de Gal·les segueixen amb opcions al títol tres pilots: Thierry Neuville, Sébastien Ogier i Ott Tänak, els dos primers separats de tan sols 7 punts. Gerard Figueras destacava en la presentació les ganes que té Catalunya de fer les coses bé.

Divendres serà el torn de les Terres de l’Ebre en els trams cronometrats a Gandesa i la Fatarella, durant la jornada de matí i tarda. Una prova que clourà diumenge al matí.