Igual que a Alcanar, a la Ràpita la pitjor part de la llevantada va arribar per la tarda. Els barrancs i els carrers desembocaven litres i litres cap al mar. En mitja hora es van registrar acumulacions de 20 litres per metre quadrat.

L’antic canal de Navegació es va desbordar en una de les seves dos desembocadures al mar, inundant el carrer Méndez Núñez, a la part baixa del poble. L’aiguat va topar amb el pont, que estava bloquejat per escombraries i branques. Dissabte al matí els veïns  netejaven els seus magatzems i una botiga d’articles mariners feia recompte de pèrdues mentre treien l’aigua amb escombres i bombes hidràuliques.

Durant les hores més critiques, es van tancar els accessos a la carretera nacional 340 i. Malgrat tot, no s’ha lamentat cap afectació personal. El Museu de la Mar i l’auditori han estat tancats per avaluar els danys de les inundacions. L’ajuntament va haver de re-allotjar tres persones perquè el pati de llums del seu habitatge no podia expulsar l’aigua. En total, el telèfon d’emergències 112 va atendre 29 trucades.

Periodista.