La prevenció i la detecció precoç del càncer és vital per augmentar els percentatges de supervivència. Cada cop aquesta xifra és més alta gràcies a les millores en tractaments i revisions rutinàries. El dia mundial del càncer de mama va servir per posar sobre la taula com es troba el sistema sanitari al territori en una jornada organitzada a Tortosa amb representants socials, sanitaris i pacients.

Coincidint amb aquesta cita, la delegació de la lliga contra el càncer a Tortosa va posar l’accent en la necessitat de millores en tractaments i instal·lacions per als malalts al municipi. D’ençà la seua fundació van aconseguir implantar un accelerador, el cribratge de colon i donar suport psicològic a malalts i famílies.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.