Els Mossos d’Esquadra  van detenir el dia 15 d’octubre un home de 45 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Deltebre, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força en domicilis, un delicte de robatori amb violència i un delicte de robatori de vehicle, tots ells comesos a la localitat de Deltebre.

Els dies 4 i 5 d’octubre els mossos van tenir coneixement que s’havien produït dos fets delictius. El primer va ser en un habitatge on algú havia entrat aprofitant que la porta estava oberta i havia furtat diners, documentació i targetes bancàries, les quals va utilitzar per intentar treure diners en un caixer automàtic, sense aconseguir-ho. El segon cas va ser en un altre domicili on un lladre va trencar una tela mosquitera per accedir-hi. Tot i ser sorprès pel propietari, va aconseguir fugir després de sostreure diners.

El 13 d’octubre la policia va tenir coneixement d’altres fets delictius contra el patrimoni, ocorreguts també a Deltebre. En aquest cas l’autor va aprofitar que la porta d’un domicili estava oberta per entrar-hi. Un cop dins va agredir una dona d’avançada edat, la qual va patir ferides de caràcter lleu, per sostreure-li diners.

Per fugir, el lladre va sostreure un vehicle propietat d’una altra persona, aprofitant que tenia les claus posades. Posteriorment el vehicle va ser localitzat abandonat als afores de la població.

Arran dels delictes els mossos van obrir una investigació que va permetre identificar i detenir el presumpte autor dels fets.

El detingut, qui ja tenia nombrosos antecedents per fets similars, va passar el 17 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa. El jutge va decretar el seu ingrés a presó.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.