L’Handbol Ascó va jugar el segon partit consecutiu com a local i ho va fer amb derrota ajustada davant un dels colíders de la categoria el Pardinyes Negre que s’imposava per 21 a 22.

Un partit en el qual les riberenques van estar ficades al partit en tot moment i van donar rèplica, arribant al descans amb un ajustat 12 a 13. La major efectivitat del conjunt de la Terra Ferma les permetia resoldre en un tram final molt disputat.

Després de dos derrotes seguides davant l’afició el conjunt asconenc es desplaçarà aquesta setmana a la pista del líder el Granollers Atlètic diumenge a partir de les 11:30 del matí.

D’altra banda el Handbol Club Perelló va aconseguir la primera victòria de la temporada en imposar-se al Handbol Banyoles a domicili per 21 a 31.

Al descans les perellonenques manaven al marcador per un 5 a 10, després d’un inici de partit equilibrat. A la represa s’imposaven les del Baix Ebre imposant un joc defensiu notable i buscant els contracops per matar el partit.

En la propera jornada rebran diumenge al pavelló municipal del Perelló al Palautordera, quart classificat a la lliga, a partir de les sis de la tarda.

La classificació:

L’Handbol Ascó i l’Handbol Club Perelló estan emparellats a dos punts en novena i desena posicions respectivament. Tres equips han sumat els sis punts disputats fins ara, el Granollers Atlètic, el Pardinyes Negre i el Gavà. Les places de descens directe són per a l’OAR Gràcia B, el Sant Boi, el Banyoles i les Franqueses.