ACN Vinebre – Un home ha mort després de tenir un accident amb el tractor al Camí de la Punta de Vilasa, a Vinebre (Ribera d’Ebre). Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), el cos sense vida del conductor ha estat trobat aquest diumenge al matí i els Mossos d’Esquadra han estat alertats a les 9.19 hores. Arran dels fets s’ha obert una investigació que haurà de determinar perquè i quan s’ha produït el sinistre. La víctima mortal és F.M.M., de 77 anys i veí de Torre de l’Espanyol. Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.