El ciclista canareu Edu Prades es va proclamar campió de la volta ciclista de Turquía. Ho va fer aquest cap de setmana a Istanbul, on es va disputar la última etapa de la competició. L’ebrenc, corredor de l’Euskadi Murias, va ser segon en la prova de tancament de la Volta, en la què es va imposar l’irlandès Sam Bennet. Prades, després d’un esprint es va assegurar la segona plaça i deixava enrere el kazakh Aleksey Lutsenko prendre-li el triomf.

Amb aquesta victòria tanca una temporada rodona en la qual es va imposar a la volta de Noruega, que li permet escalar al ranquing mundial i a l’UCI World Tour. Prades acaba contracte amb l’Euskadi Murias i tot i que l’equip vol que continue, el canareu apunta que li agradaria aspirar a un equip de categoria World Tour.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.