Desenes de camions circulen en marxa lenta per la carrtera N- 340 aquesta tarda en protesta pel desviament obligatori de trànsit pesat cap a l’autopista AP-7. A les Terres de l’Ebre, la manifestació afectarà la circulació entre l’Aldea i Alcanar. La marxa ha començat pocs minuts abans de les 17h i és previst que acabi al voltant de les 19h.

Els transportistes aniran en direcció sud fins Alcanar, allà canviaran de sentit i tornaran fins el restaurant Baix Ebre, a Amposta, on s’aturaran 30 minuts. A continuació continuaran fins la sortida de la N-340 de l’Aldea i Tortosa, on bloquejaran els accessos i faran una nova atuarada de 30 minuts.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.