El Club Patí l’Aldea afronta dissabte el repte de conquerir la medalla d’or al campionat Mundial de patinatge artístic que es disputa a França. Després d’una temporada gairebé perfecta on han sumat tots els títols i han quedat subcampions d’Europa, a una sola dècima de l’or, afronten aquesta competició amb il·lusió que es va deixar notar el passat diumenge al pavelló municipal de l’Aldea.

Set patinadors individuals, un quartet i cinc grups xous entre els quals es troba el Club Patí l’Aldea, són la representació catalana al campionat del Món de patinatge artístic. Una competició que té lloc des dimecres dia 3 i fins dissabte dia 13 del mes d’octubre a la població francesa de Vendeé.

El club aldeà parteix amb molts números per optar a les medalles amb l’espectacle Doma’m tot i el contratemps d’última hora que han patit.

Els aldeans es presenten a aquesta cita després d’haver assolit el títol territorial, el provincial, el de Catalunya, l’estatal i sent subcampions d’Europa a una sola dècima de la medalla d’or. Un projecte que tindrà continuïtat de cara a la temporada vinent.

En individuals participarà la patinadora Andrea Silva, vigent subcampiona d’Espanya en la categoria júnior. Mónica Gimeno, que ha estat subcampiona del Món en la categoria sénior, és baixa d’última hora per una lesió. Els grups xous petits seran els primers representants en la jornada de dissabte dia 6.

El pavelló aldeà es va omplir de gom a gom per fer un donatiu solidari, de cara a cobrir les despeses que suposa aquesta competició internacional.