Aquest dijous al vespre ha estat denunciat a Amposta un conductor que gairebé quintuplicava la taxa d’alcoholèmia permesa. El vehicle que conduïa s’ha sortit de la via quan es desplaçava per una carretera dintre del terme municipal.

Els agents de la Policia Local d’Amposta han intervingut a les 21:48 hores de la nit per un avís d’accident amb un vehicle implicat, el qual s’havia sortit de via. En arribar al lloc de l’accident han observat que el conductor es trobava sota els efectes de begudes alcohòliques. El conductor ha estat traslladat a l’Hospital d’Amposta sense ferides de consideració.

S’han instruït diligències judicials per un pressumpte delicte contra la seguretat viària per conduir amb una taxa que gairebé quintuplicava la taxa d’alcohol permesa, havent estat implicat en un accident de trànsit.

Justament, aquest cap de setmana dintre dels serveis planificats, s’hi portaran a terme controls preventius d’alcoholèmia per part de la Policia Local. Aquests controls configuren una de les eines més eficients per evitar la circulació per la xarxa viària de conductors amb risc potencial de tenir un accident.