A partir de l’1 d’octubre, a l’atenció primària de l’ICS de les Terres de l’Ebre hi haurà un nou odontòleg a jornada sencera, la qual cosa permetrà millorar l’accessibilitat dels usuaris i reduir la càrrega assistencial dels vuit que hi treballen actualment.

Aquesta incorporació comportarà una reestructuració de l’atenció odontològica al territori: els CAP d’Amposta i Deltebre disposaran d’odontòleg tots els dies de la setmana; l’EAP L’Aldea-Camarles-L’Ampolla, tres dies, i el CAP Santa Bàrbara dos dies i l’EAP L’Ametlla de Mar-El Perelló, dos dies.

D’altra banda, els usuaris del CAP de Sant Jaume, que actualment es visiten a la consulta d’odontologia del CAP Amposta, passaran a ser atesos al CAP Deltebre.

També s’obrirà un dia a la setmana la consulta d’odontologia del CAP de Roquetes on també s’atendran els pacients d’Alfara de Carles, els Reguers, Raval de Crist i Mas de Barberans.

Amb això, es pretén disminuir la llista d’espera i millorar la qualitat de l’atenció als pacients.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.