Les mels de luxe artMuria (www.artmuria.com), han participat amb èxit al saló internacional de productes delicatessen Gourmet Selection celebrat a la Porte de Versailles de París, els dies 23 i 24 de setembre.
Gourmet Selection és l’únic saló professional de París dedicat en exclusiva als productes delicatessen. Més de 5.000 visitants professionals han passat pel saló per veure i degustar els productes gourmet de més de 300 expositors, entre ells les mels de luxe de la família Muria.
artMuria ha estat present amb la seva gamma de quatre varietats de mel de luxe (Taronger, Romaní, Alta Muntanya i Bosc) comercialitzades amb el seu habitual estoig negre i amb la seva col·lecció artMuria Luxury Innova de quatre varietats de mel de Taronger, amb sabors de Safrà, Tòfona Blanca i Tòfona Negra que enguany ha estrenat un nou packaging més desenfadat en tons ataronjats.
Totes les varietats de mel de luxe artMuria, presents al canal Horeca, tripliquen els nivells de pol·len i mariden amb tot tipus d’aliments.
Rafel Muria, Xef d’artMuria i sisena generació de la família, ha assistit al certamen en nom de la companyia després d’haver estat guardonat recentment amb el Primer Premi del II Concurs de Cuina Professional ‘Xef Balfegó’. Rafel Muria, conegut en el món de l’alta cuina com el ‘xef de la mel’ i Xef del Restaurant Quatre Molins de Cornudella de Montsant (Tarragona), ha estat guardonat pels seus plats “Llom de tonyina vermella Balfegó, tàrtar de tomàquet amb mel de romaní artMuria i crema d’albergínia fumada” i “Royal de tonyina vermella Balfegó amb la seva salsa i compota de pera “.
L’event va comptar amb un jurat d’excepció compost pel Xef Martín Berasategui (Rest. Martín Berasategui – Guipúscoa), el Xef Paolo Casagrande (Rest. Lasarte – Barcelona), i els gastrònoms José Carlos Capel, Esteban Fonseca Capdevila i Alberto Granados Martínez.