Fa 25 anys que el Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries van fer el seu primer concert al bar La Finestra, de Tortosa. Per celebrar-ho, la formació va repassar la seva trajectòria artística al passat 3 de setembre al concert final de les Festes de la Cinta 2018. Ara, aquest concert produït per Canal Terres de l’Ebre amb el suport de La Xarxa, es podrà tornar a veure el proper dissabte a les 22h per totes les televisions locals de Catalunya.

Durant l’espectacle, els Quicos van rebre una placa commemorativa lliurada per l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i un públic entregat van emocionar al Jaume Matamoros (Josep Lanau), lo sinyor Bertomeu (Sergi Molina) i al Vicent Ferrer (Quique Pellicer) que van agrair-ho amb una jota improvisada.

El recital ’25 anys al 4L’ va repassar els temes més emblemàtics de la trajectòria del grup. Himnes com ‘El Carrilet de la Cava’, o altres cançons que els han valgut reconeixements, com ‘El Fandango dels adéus’. Però també composicions més antigues, com la que van dedicar a ‘Pepeta la Paisana‘. En total, el grup ha estat mereixedor d’onze Premis Enderrock, el Premi Nacional de Cultura i el Premi Joan Amades13 treballs discogràfics i prop de 2.000 concerts.

Gairebé dues hores de música i de l’habitual bon humor de la formació, que van finalitzar a peu d’escenari amb la rondalla interpretant les jotes tradicionals abans de l’encesa de la traca final de festes.

On i quan?

El concert, produït per Canal Terres de l’Ebre, amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local, es podrà veure dissabte a les 22h a: Canal 10 Empordà, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l’Ebre, El 9TV, El Punt AVUI TV, Mataró Televisió, Televisió de Badalona, TV del Ripollès i VOTV. I també per ‘streaming’ a www.ebredigital.cat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.