Dissabte va tenir lloc al Centre Marcel-lí Domingo de la Sénia la presentació del nou projecte de turisme esportiu i de natura “The Trail Zona. Els Ports i la Tinença”. Un acte que comptar amb la presència d’esportistes d’elit, per explicar en que consistirà aquesta nova eina.

Els recorreguts i itineraris que recorren la muntabya al voltant de la Sénia ja estan plasmats i detallats al web “The Trail Zona. Els Ports i la Tinença”. Un portal que compta amb una gravació amb GPS sobre el terreny, fotografies i una ressenya de l’itinerari que es vol promocionar. Des de Trails de distancia curta, mitjana i llarga o traçats de BTT i ciclisme. Una eina que permet desenvolupar i potenciar la pràctica de l’esport de muntanya, que en els darrers anys ha sumats adeptes

La campiona del món de Trail, la ebrenca Ragna Debats, va estar a la presentació d’aquesta eina que va tindre lloc a la Sénia.Va destacar que es fonamental conèixer pam a pam el terreny on vas a fer esport és determinant per fer una bona cursa. Set destinacions arreu de Catalunya es poden trobar a la web: thetrailzone.com.