L’Ampolla va tancar per catorzè any consecutiu, el Campionat de Catalunya de motos aquàtiques. Una prova que van dominar Lucas Oliver en la modalitat de GP3 i Jordi González en F4. La població del Baix Ebre va acollir dissabte la setena cursa del Campionat de Catalunya, darrera del campionat que han format part del calendari d’enguany.

A nivell de competició estava tot decidit en aquesta darrera prova, amb el títol assegurat en ambdues categories. Hi van competir les categories de GP3, on el gironí Roger Pujol s’adjudicava el triomf i F4, on la victòria era per a Genís Vilalta.

El campionat ha passat per les poblacions d’Empuriabrava, Castelldefels, Cambrils, l’Estartit, Sant Andreu de Llavaneres, per cloure a les Terres de l’Ebre amb les proves d’Amposta i l’Ampolla.

La victòria va ser per a Lucas Oliver en GP3 i Jordi Gonzàlez en F4. Una prova en la qual no va competir l’ampostí Jordi Tomàs que es recupera d’una lesió de cara als campionats d’Espanya i Europa.

Amb la d’enguany s’ha complert catorze anys consecutius on l’Ampolla ha estat l’emplaçament que tanca la temporada de motos aquàtiques, que ha disposat de set curses per tercer any consecutiu. Un fet que contrasta amb el campionat d’Espanya, que només en disposa de tres regates.