El Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Ajuntament de Tortosa van retre homenatge aquest dissabte Juan Ramón Jorge Pardo amb motiu de la celebració del seu centenari, en un acte que ha tingut lloc al seu domicili particular i al costat de la seva família. El conseller comarcal Alfredo Ferré i l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, li van lliurar les plaques commemoratives en nom de les respectives institucions.

Juan Ramon Jorge Pardo va nàixer a Àvila i als anys 50 del segle passat va arribar a Tortosa on va exercir de secretari judicial als Jutjats fins la seva jubilació. Casat amb Assumpta Sanz, que actualment té 90 anys, han tingut dos fills, quatre nets i tres besnets.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.