La delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha estat la protagonista del dissabte per unes declaracions a Catalunya Ràdio on ha assegurat que personalment era favorable a concedir l’indult als presos independentistes si aquests el demanven en cas de ser condemnats. Tot i que més tard ha matisat les seves paraules, han produït un allau de reaccions. Des del mateix Govern socialista, la ministra de Política Territorial Meritxell Batet diu que no s’han d’avançar escenaris: “no anticipem o avancem escenaris que no sabem quan es donaran o si es donaran”. Batet ha remarcat que la posició de l’executiu de Pedro Sánchez és el de respectar al màxim “la independència” del poder judicial i ha declinat entrar a valorar al detall les declaracions de Cuinellera.

La ministra de Política Territorial i Funció Pública ha participat aquest dissabte al Consell de la Federació del PSC de l’Ebre, que s’ha celebrat a l’Ametlla de Mar, acompanyada pels càrrecs polítics del partit al territori i el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.