L’Agència Catalana de Turisme posa en contacte operadors internacionals amb una trentena d’empreses i entitats del sector turístic ebrenc i català per comercialitzar la seva oferta en un workshop, coincidint amb el tret de sortida del Delta Birding Festival, el festival d’ornitologia que s’organitza fins diumenge a Món Natura.

El Departament d’Empresa i Coneixement, a través de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), en col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre, ha organitzat aquest divendres a l’espai MónNatura Delta de l’Ebre, a Amposta, una jornada de comercialització especialitzada en turisme actiu i de natura. Aquesta acció té lloc en el marc del Delta Birding Festival, el Festival d’Ornitologia del Delta de l’Ebre, que se celebra des d’avui i fins aquest diumenge, 23 de setembre.

Aquest workshop ha aplegat 34 empreses catalanes i 26 operadors internacionals procedents de 10 dels principals mercats de turisme emissors europeus per a Catalunya. La trobada ha concertat més de 400 entrevistes durant tot el dia d’avui, que permetran que les empreses catalanes puguin vendre directament als operadors la seva oferta.

Prèviament, els operadors, procedents de França, Itàlia, Regne Unit, Suècia, Finlàndia, Irlanda, Alemanya, Països Baixos, Bèlgica i de la resta de l’Estat, han pogut conèixer el territori. Distribuïts en 3 viatges de familiarització han visitat les destinacions turístiques Paisatges de Barcelona, Pirineus, Terres de Lleida, Terres de l’Ebre i Costa Daurada.

El director general de Turisme, Octavi Bono, i el president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer, han estat els encarregats d’inaugurar aquesta jornada de comercialització a primera hora del matí.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.