La plaça del Castell d’Amposta esdevindrà el dissabte 29 de setembre una gran àrea de pícnic. Però de contes. Arriba Petits! Grans! Llibres!, el primer festival de literatura en família. Busca estimular la lectura a partir de l’anomenada educació 360. És una iniciativa de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, la regidoria de Cultura i l’Institut de la Infància. Hi haurà un espai chill out per llegir, però també espais temàtics, un atelier amb disfresses que aproparà clàssics de la literatura infantil, una zona per xiquets de 0 a 3 anys i un taller de jardineria. Diferents propostes amb una mateixa base: la creativitat i la sensibilitat.

Paral·lelament, al matí s’ha organitzat una jornada professional dirigida a mestres, educadors, bibliotecaris i famílies. El preu de la inscripció són 5 euros i hi prendran part la directora de l’Institut de la Infància Verònica Bronstein, i el mestre i referent en biblioteca escolar Jaume Centelles.

Periodista.