Adam Raga, va tancar el mundial a l’aire lliure en tercera posició finalment. El gran premi d’Itàlia va ficar el colofó en l’última prova del circuit, la vuitena que es disputava.

Raga es va quedar a un pas d’optar al segon lloc del podi, sent superat en darrera instància per Jeroni Fajardo. Tot i això, el pilot ulldeconenc ha superat en aquesta prova a Jaime Busto i ha pogut pujar al podi.

Amb Toni Bou ja coronat com a campió i amb el dotzè cetre consecutiu a la butxaca, la lluita se centrava en la segona plaça. Tot i això, Bou va sortir decidit a sumar la victòria mostrant la seua autoritat dins al circuit, dominant el seu setè triomf de la temporada.

Després d’una primera volta on es va carregar de punts, amb un total de setze penalitzacions, va realitzar una remuntada amb una segona volta de tan sols dos punts. Fins i tot, es va permetre una penalització de tres punts per temps. Finalment feia 21 punts, tres menys que Raga.

El pilot del Montsià va realitzar una segona volta impecable, sense fer ni un sol punt de penalització, tot i que ja no va tindre opció de liderar la prova. A la classificació final, Raga ha quedat a tres punts de distància del pilot de Gas Gas, amb 129 punts per 132 de Fajardo.

Ara la propera cursa que afrontaran els pilots serà el proper cap de setmana amb el Trial de les Nacions, que es disputarà a la població de Sokolov a la República Txeca, que tancarà la temporada del mundial a l’aire lliure.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=7THqSeq2HGs