El Ministeri de Foment ha formalitzat el contracte d’obres de supressió de girs a esquerra en cinc rotondes a l’N-340 sota un pressupost d’1,75 milions d’euros. Es construiran als punts quilomètrics 1.062,500, 1.092,200 1.071,500, 1.117,000 i 1.120,800, és a dir, en els trams d’Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Camarles, l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant. Tot per “millorar la fluïdesa i seguretat viària de l’N-340, carretera amb un important trànsit i afligida d’una accidentalitat elevada”.

Característiques tècniques

Les rotondes tindran 50 metres de diàmetre exterior, a excepció de la de Sant Jordi d’Alfama, a l’Ametlla de Mar, que serà de 55 metres, permetent la connexió de l’N-340 amb altres carreteres de la zona, així com amb els vials d’accés als diferents municipis, urbanitzacions, indústries i explotacions agrícoles confrontants. Els accessos de l’N-340 a les glorietes s’han dotat de dos carrils a fi d’incrementar la capacitat i millorar el nivell de servei.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.