L’Handbol Amposta Lagrama va caure en el primer enfrontament de la temporada davant el Sant Quirze per 24 a 18.  Les baixes de l’equip ampostí van minvar la plantilla amb pocs canvis canvis durant el partit.

Van jugar a la pista de les barcelonines en un partit que van anar sempre a remolc, marxant al descans amb 13 a 10. A la represa, un parcial de 6-2 de les locals va posar un 19 a 12 al marcador que va dificultar la remuntada a les ampostines. Laia i  Xoana van escurçar distàncies en l’çultim quart d’hora de partit, però el Sant Quirze va reaccionar, i aprofitant els canvis a la banqueta va mantindre l’avantatge fins el xiulet final.

Dissabte 22 a les 19 h l’Amposta rebrà al CBM. Femenino Elda Prestigio.

Fitxa

Alineació Handbol Sant Quirze: Júlia Jiménez (1), Carla Robles (3), Maria Cadens (3), Lidia Puiggene (3), Marian Yuli (1), Clara Moliner (1), Marta Mera, Olga Moliner, Marta Rodríguez (1), Núria Mateu, Paula Plana (2), Esther Torregrosa (1), Marta Barbeito (2), Gala Carreras (3), Marina Rodríguez (3).
Entrenador: Alvaro Marquez, assistit per Gisele Guerrero.

Alineació Club Handbol Amposta “Lagrama”: Marta Gàlvez, Paula Ripoll, Georgina Vila, Sara Alonso, Esther Juncosa (1), Gemma Gàlvez (1), Noelia Lázaro, Lluïsa Hierro, Andrea Garcia, Xoana Iacoi (11), Laia Hernández (4), Zulema Asensio (1).
A la banqueta: A causa de la sanció de dos partits a l’últim encontre de la temporada anterior a Mateu Castellà, Xavi Simón i Lluïsa Solà.

Classifiació

La primera jornada deixa com líder al Benidorm amb 2 punts, els mateixos que té el Sant Quirze, segon i el Balonmano la Roca, tercer. L’Amposta Lagrama és penúltim després d’aquesta derrota i tanca la taula el Sant Joan Despí.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.