Els veïns que reclamen la gratuïtat de l’AP-7 no aturaran la reivindicació en forma de talls setmanals a l’N-340. El primer, sense camions, va ser dissabte a Amposta.

Ja no hi ha camions a l’N-340 però el moviment veïnal que reclama la gratuïtat de l’AP-7 no atura la reivindicació en forma de talls setmanals a la via. Dissabte va ser l’aturada número 208. I sembla que la xifra seguirà sumant encara més. El missatge és el mateix. La contundència, també.

Precisament, aquest dimarts el Senat ha aprovat un moció del Compromís per instar al govern espanyol a que, un cop acabada la concessió, l’AP-7 sigui gratuïta al seu pas per la Comunitat Valenciana i que es mantingue sense peatges. El PP s’hi ha sumat i els socialistes s’han abstès, al·legant que treballen en les seues pròpies mesures perquè així sigue a partir de l’1 de gener del 2020.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.