Els camions al tram ebrenc de l’N-340 ja són història però l’oposició a la mesura de desviar-los amb bonificacions per l’autopista no s’atura. De fet, la Federació de l’Auto Transport de la demarcació de Tarragona, la FEAT, ha enviat una carta als associats per decidir si organitza mobilitzacions en els propers dies.

Els transportistes no estan disposats a dir amén al desviament obligatori dels camions per l’autopista en diversos trams de l’N-340 i l’N-240. La Federació de l’Auto Transport de la demarcació de Tarragona, la FEAT, està sondejant aquests dies als associats possibles mobilitzacions que fins i tot es plantegen d’àmbit estatal.

Des de la FEAT lamenten l’absència de diàleg amb la Generalitat i el govern espanyol. Alerten que les bonificacions aplicades del 50% són “trampes” que només beneficien la concessionària de l’autopista, en aquest cas, Abertis, i que el tram ebrenc de l’AP-7 no està preparat per absorbir-los, a falta d’un tercer carril i més serveis. Rebutgen també que se’ls culpi de l’alta sinistralitat i la manca de seguretat a l’N-340.

Els transportistes donen suport a la plataforma veïnal que reclama la gratuïtat de l’AP-7, que ja ha anunciat que mantindrà els talls a l’N-340 per demanar l’alliberament dels peatges.

Periodista.